PdT et roti

Το μοσχαρίσιο ροσμπίφ σε δίχτυ είναι από τα καλύτερα κομμάτια του μοσχαριού. Επιτυχημένο ψήσιμο είναι αν ροδίσει από έξω και μέσα παραμείνει αφράτο και ζουμερό. Εδώ συνοδεύεται με μικρές γαλλικές πατάτες πασπαλισμένες με ψιλοκομμένες πιπεριές, σκόρδο και δενδρολίβανο. Προέλευση συνταγής

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s